There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Vero2018:n yhteistyökumppanit - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Vero2018:n yhteistyökumppanit

Vero2018 Helsingissä 13.-14.3.2018

 

Tapahtuman pohjakartta (pdf)

Antiikki & Design -lehti, Focus Media Finland

Focus Media

osasto B8

Antiikki & Design on löytöretki vanhojen esineiden lumoon. Monipuolinen ja upeasti kuvitettu kulttuurilehti kertoo antiikkiesineistä ja niiden tarinoista - mutta myös uudemmasta designista, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista.

Fokus Media Finland on vuonna 2014 perustettu mediatalo, joka on keskittynyt aikakaus- ja asiakaslehtien kustantamiseen sekä sisältömarkkinoinnin tuotantoon. Julkaisukanavina toimivat niin printti, verkko kuin sosiaalinen media. Lehtibrändejä ovat Antiikki &Design, Autobild, Cosmopolitan, Elle, Fit, Geo, GTi Magazine, Hifimaailma, Koti jaKeittiö, Oma aika, Pelit ja V8 Magazine.

Bukowskis

Bukowskis

 

 

 

osasto A12

puh. 09 6689 110
helsinki@bukowskis.com

Bukowskis on Pohjoismaiden johtava huutokauppatalo.

Bukowskin hallitseva asema pohjoismaisilla huutokauppamarkkinoilla perustuu laatuun, asiantuntemukseen ja kansainväliseen verkostoon. Bukowskilla myyt taidetta, designia, koruja, militariaa sekä antiikkia tehokkaasti ja helposti.

Bukowskilla on:
• Markkinoiden korkeimmat keskihinnat
• 33 yli 100.000 euron kauppaa vuonna 2017, eniten Pohjoismaissa
• 1,6 miljoonaa vierailua sivuillamme kuukausittain
• Merkittäviä kansainvälisiä kokoelmia ja teoksia
• Eniten asiantuntijoita Pohjoismaissa

 

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bank

 

 

osasto A3

puh. 010 546 0000

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille, joiden osana toimimme.

 

Dividend House

Dividend House

osasto B2

puh. 010 322 1530
info@dividendhouse.com

Dividend House on kotimainen vuonna 2009 perustettu osinkosijoittamiseen keskittyvä rahastoyhtiö. Tarjoamme korkealaatuista salkunhoitoa yksityis- ja ammattisijoittajille, yrityksille sekä instituutioille.

Perustamisesta lähtien Dividend Housen eteenpäin vievänä voimana on ollut aito intohimo osinkosijoittamiseen. Halusimme tarjota muuttuvassa ja monimutkaisessa maailmassa selkeän ja ymmärrettävän ratkaisun, jossa utelias ja kyseenalaistava ote sijoituskohteiden arvioinnissa yhdistetään selkeisiin tavoitteisiin sekä kirkkaaseen sijoitusfilosofiaan.

Fennia Varainhoito Oy

Fennia

osasto A22

puh.010 5031
info.varainhoito@fennia.fi

Fennia Varainhoito Oy on Fennia-konsernin varainhoitopalvelua tarjoava sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa asiakkaillensa sijoittamista varainhoitosalkkuihin ja kiinteistörahastoihin. Fennia Varainhoito tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoidon tarjoamat ratkaisut toteutetaan täyden valtakirjan salkunhoitona, räätälöitynä tai konsultoivana asiakkaan tarpeesta lähtöisin ja sijoitussalkun koosta riippuen.

Fennia Varainhoito vastaa erikoissijoitusrahastojen Fennica Toimitilat ja Fennica Tontit salkunhoidosta ja markkinoinnista. Fennica Toimitilat -rahasto sijoittaa kotimaisiin toimitilakiinteistöihin (toimisto-, liike-, logistiikka- ja majoitustilat), jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja suuremmissa kasvukeskuksissa. Sijoituskohteita valittaessa huomioidaan mm. kiinteistön laatu, hyvä vuokrausaste, vuokratuotto ja pitkät vuokrasopimukset. Fennica Tontit -rahasto on Suomen ensimmäinen toimitilatontteihin keskittyvä erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa pääasiassa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimitilakiinteistöihin, kuten toimisto-, liiketila-, logistiikka-, majoitus- ja vapaa-ajankiinteistöihin sekä kiinteistöarvopapereihin Suomessa. Rahastot on suunnattu niin yksityishenkilöille kuin instituutiosijoittajille.

Fennia Varainhoidon tarkoituksena on sijoittaa asiakasvaroja samalla tavalla kuin Fennia-konserni omaa tasettaan. Fennia Varainhoidon salkunhoidosta vastaa Fennia-konsernin sijoitustoiminta, jonka sijoituspäätökset viedään systemaattisesti asiakkaiden eri riskitason salkkuihin - tarjoamme siten koko Fennia-konsernin sijoitusosaamisen.

 

Helsingin Kauppakamari

Helsingin Seudun Kauppakamari 

osasto A23

Helsingin seudun kauppakamari on monipuolinen ajankohtais- ja täydennyskouluttaja sekä ammattikirjallisuuden ja verkkopalveluiden kustantaja. Aihealueitamme ovat mm. talous ja verotus, johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja palkkahallinto, myynti, markkinointi ja viestintä, julkiset palvelut sekä juridiikka. Tutustu kauppakamarikauppa.fi.

 

Helsinki Capital Partners

Helsinki Capital Partners

osasto A19

puh. 09 689 88 481
shareholderservicing@helsinkicapitalpartners.fi
helsinkicapitalpartners.fi

 

Helsinki Capital Partners (HCP) on globaali toimija, joka tarjoaa varainhoitopalveluja yksityissijoittajille, instituutioille, ammattiurheilijoille ja artisteille. Yhtiön kaikki kolme rahastoa HCP Black, HCP Focus ja HCP Quant kuuluvat pitkällä aikavälillä mitattuna kategorioidensa huippuun. Niille on myös myönnetty kansainvälisiä tunnustuspalkintoja.

HCP tunnetaan aktiivisen salkunhoidon kannattajana ja sitä pidetään modernina varainhoitoyhtiönä avoimen toimintatapansa, virtuaalityökalujensa, Kaapelitehtaalla sijaitsevan pääpaikkansa sekä yhteiskunnan hyvinvointia lisäämään pyrkivien hankkeidensa ansiosta. HCP on Suomen ensimmäinen B Corp. Yhtiöllä on myös liikkuva toimisto, #HCPSPIRIT-bussi.

#HCPSPIRIT on Helsinki Capital Partnersin tapa tehdä asioita. Se näkyy yhtiön kaikessa toiminnassa rahastojen hoitamisesta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, asiakkaisiin suhtautumiseen ja erilaisiin yhteistyöhankkeisiin artistien, urheilijoiden ja kolmannen sektorin kanssa.

 

Henkilöstörahastopalvelut Oy

Henkilöstörahastopalvelut Oy

puh. 050 592 5284
timo.wallenius@herasto.fi

Henkilöstörahastopalvelut Oy on alallaan Suomen ainoa varainhoitajista riippumaton yhtiö, jonka toiminta perustuu henkilöstörahastojen tarpeisiin tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia rahastojen toimintaan liittyviä palveluja. Riippumattomuus mahdollistaa laajan kumppaniverkoston ja rahastoille parhaat varainhoitajat sekä organisaatioille palkitsemisen neuvontapalvelut. Suomessa on jo yli 100 000 palkansaajaa, jotka kanavoivat työnantajan maksamat palkkiot herastoon, jolloin palkkioista voi nostaa 20 % verovapaasti.

 

HOK-Elannon Lakipalvelu

HOK-Elannon lakipalvelu

osasto A11

HOK-Elannon Lakipalvelu tarjoaa asiantuntijapalvelua perhe- ja jäämistöoikeudellisissa sekä muissa yksityis- ja vero-oikeudellisissa asioissa. Hoidamme toimeksiantoja yksittäisten asiakirjojen laatimisesta aina kokonaisvaltaiseen jäämistösuunnitteluun saakka. Ketjullamme on yhteensä 13 toimipaikkaa pääkaupunkiseudulla ympäristöineen, ja asiakkainamme on niin yksityishenkilöitä kuin yhteisöjä ja säätiöitäkin.

 

Hyvä testamentti -kampanja / Vastuullinen Lahjoittaminen ry

Hyvä testamentti

osasto A17

Hyvä testamentti -kampanjassa on mukana 26 suomalaista yleishyödyllistä yhteisöä, jotka edustavat laajasti erilaisia hyväntekeväisyyskohteita ja ovat Vastuullinen LahjoittaminenVaLa ry:n jäseniä.

Hyvatestamentti.fi -sivusto tarjoaa monipuolisesti tietoa ja neuvoja testamentin laatimiseen ja lahjoittamiseen hyväntekeväisyydelle. Hyvä testamentti -kampanjan lakiasiantuntija Piia Jeremejeff vastaa maksutta testamentin tekemiseen liittyviinkysymyksiin.

 

ICON Kiinteistörahastot

Icon

osasto A18

puh. 010 321 2424
info@iconfund.fi

Vuonna 2010 perustettu ICON Kiinteistörahastot on yksi Suomen viime vuosien tuottavimmista kiinteistösijoitusrahastoista. Menestyksemme perustuu kehityskohteisiimme. Valitsemme sijoituskohteiksi kiinteistöjä, joiden käyttötarkoituksen muutamme ja kunnostamme uudenveroiseksi tai puramme vanhat rakennukset ja rakennamme tilalle uusia. Lisäksi sijoitamme tontteihin, joille rakennutamme uusia rakennuksia. Rakennamme tarkasti valikoiduille kohteille lisäarvoa kehittämällä niitä.

Sijoitamme pääkaupunkiseudulle ja muihin kasvukeskuksiin, sillä näillä alueilla asuntojenkysyntä on taattu vahvan kaupungistumisen johdosta. Yksistään pääkaupunkiseudulla asuu tällä hetkellä noin 1,4 miljoonaa ihmistä ja arvioiden mukaan vuoteen 2050 mennessä luku on jo yli 2 miljoonaa.

Rakennutamme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita rakennuksia, joissa huomioidaan digitaalisuus, älykäs talotekniikka ja jotka ovat elinkaarikustannuksiltaan tehokkaita. Rakennukset ovat arkkitehtuurisesti kauniita ja niissä on miellyttävä asua. Toimintamme perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja tehokkaisiin toimintatapoihin yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Näin rakennamme parempaa huomista ja käsinkosketeltavaa tuottoa.

 

If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike

If

osasto A24

puh. 010 19 19 19

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta. Me huolehdimme, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa, jos jotain sattuisi tapahtumaan.

 

Investium Oy

Investium

osasto A5

puh. 09 27091702
info@investium.fi

Investium on suomalainen finanssikonserni, jonka keskeisin tehtävä on vertailla ja välittää asiakkailleen ensiluokkaisia sijoitus- ja vakuutusratkaisuja. Meillä ei ole omia tuotteita, vaan palvelumme ydin on valita asiakkaillemme parhaat ratkaisut laajasta yhteistyöverkostostamme. Neuvonta- ja välityspalvelumme eivät aiheuta asiakkaillemme lisäkustannuksia, vaan välittämämme ratkaisut ovat saman hintaisia kuin suoraan kyseisiltä palveluntarjoajilta ostettuina.

Yhtiömme on toiminut vuodesta 1994 ja siitä lähtien olemme järjestäneet asiakkaillemme laadukkaita sijoitus- ja vakuutusratkaisuja yhteensä yli 2 miljardin euron edestä.

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva

Kaleva

osasto A24

puh. 010 515 225

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on Suomen vanhin ja yksi vakavaraisimmista henkivakuutusyhtiöistä. Yhteistyössä Sammon tytäryhtiön If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n kanssa Kaleva on erikoistunut tuottamaan henki- ja tapaturmavakuutuksia yhtiöiden yhteistyösopimuksen piirissä olevien toimihenkilö- ja palkansaajajärjestöjen jäsenille.

 

Kotijoukkue Oy

Kotijoukkue

osasto A14

puh. 040 4861970
helsinki@kotijoukkue.fi

Kotijoukkue on valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, joka toimii kuudellatoista paikkakunnalla. Palveluksessamme toimii noin 100 alan ammattilaista. Tehtävämme markkinoilla on luoda turvallista ja tehokasta kiinteistönvälitystä. Jokaista kiinteistönvälittäjää ja yrittäjää ohjaavat yhtiömme keskeiset arvot: Ahkeruus, Osaaminen, Luotettavuus ja Välittäminen. Tutustu asiakaslupaukseemme ja yhtiöömme: www.kotijoukkue.fi

 

LähiTapiola Sijoituspalvelut

Lähitapiola

osasto A2

puh. 09 4531
sijoittaminen@lahitapiola.fi

LähiTapiola yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista varainhoitajista. Hoidossamme on noin 10 miljardin euron sijoitusvarallisuus ja sijoituskokemusta meillä on jo yli sadan vuoden ajalta. Hoidamme asiakkaidemme varoja yhtä luotettavasti ja asiantuntevasti kuin vakuutusyhtiön omiakin varoja. Meiltä löydät ratkaisut rahastosäästämiseen, varainhoitoon, kiinteistösijoittamiseen sekä Private Bankingiin.


Metsänhoitoyhdistykset ja MTK ry

Metsänomistajat

osasto B5

puh. 040 720 3160
www.mhy.fi ja  www.mtk.fi

Meillä metsänomistajat päättävät ja ammattilaiset toteuttavat.

 

Nooa Säästöpankki

Nooa Säästöpankki

osasto A4

puh. 010 436 6410

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki pääkaupunkiseutulaisille sinkuille, dinkuille, perheille ja pienyrittäjille. Säästöpankkiiriemme tehtävänä on mullistaa pankin kanssa asiointi. Säästöpankkiirit tapaavat sinut silloin ja siellä, missä sinulle parhaiten sopii - kotonasi, työpaikallasi tai vaikkapa lähikahvilassa. Haasta meidät – laitetaan pankkiasiasi kerralla kuntoon.

 

Osakesäästäjien Keskusliitto ry

Osakesäästäjien keskusliitto

osasto A8

puh. 09 4540445
toimisto@osakeliitto.fi

Osakesäästäjät on valtakunnallinen sijoittajien yhteisö, joka auttaa suomalaisia vaurastumaan. Yhteisö tarjoaa sijoittajille lisäarvoa riippumattoman ja hyödyllisen tiedon, sijoitusosaamisen ja rahanarvoisten etujen muodossa sekä toimii linkkinä sijoittajien ja sijoituskohteiden välillä.

 

Palveluja Kotiin ELIAS.fi

osasto B2

puh. 0400 432 585
taija@harkki.fi

ELIAS.fi-sivustolta löytää kuluttajalle turvallisia kodinhoito-, ikäihmistenhoito-, siivous-, remontti- ja tietokonepalveluja koko Suomesta. UUTTA!! Kokoamme mm. Kuntaliiton, eläkeläisjärjestöjen ja Valviran kannustuksesta "yhden napin alta" löydettäväksi kodin palvelujen myyjät, joilla on oikeus myydä arvonlisäverottomasti suoraan kotitalouksiin. Palvelu täydentyy sitä mukaa, kun yritykset ilmoittautuvat mukaan kaikkien ihmisten löydettäväksi koko Suomessa.

 

Prasos Oy

Prasos

osasto A16

puh. 0405219356
info@prasos.fi

Prasos Oy on Pohjoismaiden johtava Bitcoin-palvelujen tarjoaja. Yritys on keskittynyt kryptovaluuttojen vaihtopalveluihin. Yrityksen palveluja ovat mm. Bittiraha.fi-uutissivusto, Coinmotion.com-sijoitusalusta ja BittimaattiBitcoin-automaattiverkosto.

 

Privanet Group Oyj

Privanet

osasto A15

contact@privanet.fi
privanet.fi, privanetgroup.fi


Privanet Group Oyj on suomalainen sijoituspalvelukonsernin emoyhtiö, johon kuuluvat Privanet Capital Markets Oy, joka keskittyy pääomajärjestelyihin sekä Privanet SecuritiesOy, joka ylläpitää Suomen ainoaa listaamattomien yritysten arvopapereiden kauppapaikkaa sekä järjestää kotimaisille yrityksille kasvurahoitusta AROUND-joukkorahoituspalvelun kautta.

Privanet Groupin toiminnan tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaiset rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat. Privanet Group -konserni palvelee noin 14 900 asiakasta ympäri Suomen, ja sillä on paikallistoimistoja kahdellatoista paikkakunnalla. Yhtiön asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yhteisöt sekä institutionaaliset sijoittajat.

 

Seligson & Co

Seligson

osasto A6

puh. 09 6817 8200
info@seligson.fi

Seligson & Co on itsenäinen suomalainen sijoituspalveluyritys. Tavoitteenamme on mahdollisimman hyvä pitkän aikavälin sijoitustuotto asiakkaillemme.

 

Suomen metsäkeskus / Metsät aktiivisiin käsiin

Suomen Metsäkeskus

osasto B6

puh. 050 303 3638
marten.lovdahl@metsakeskus.fi

Metsätilakauppa ja sähköiset työkalut.

 

Suomen Punainen Risti

Punainen Risti

osasto B2

puh. 020 7012000
info@punainenristi.fi

Suomen Punainen Risti on itsenäinen ja puolueeton yhdistys, joka hankkii itse toimintansa rahoituksen. Avunpyyntö voi tulla milloin ja mistä tahansa, eri puolilta maailmaa, mutta myös kotimaasta.

Testamenttilahjoituksilla on vuosikymmenestä toiseen ollut huomattava merkitys auttamistyössämme. Useimmiten ne on kohdennettu joko Punaisen Ristin katastrofirahastoon tai kotimaan toimintaamme. Yleishyödyllisenä järjestönä Punainen Risti ei maksa perintö- eikä lahjaveroa. Siksi voimme käyttää testamenttilahjoitukset täysimääräisinä juuri siihen, mihin ne on osoitettu.

 

Suomen Pörssisäätiö

Pörssisäätiö

 

 

osasto A9. Pörssisäätiön osastolla ovat myös Ponsse Oyj, Revenio Oyj ja Silmäasema Oyj. 

porssisaatio@porssisaatio.fi

Pörssisäätiö on riippumaton yhteisö, jonka tehtävä on edistää arvopaperisäästämistä ja arvopaperimarkkinoita. Pörssisäätiö rahoittaa toimintansa Pörssitalo Oy:n vuokratuloilla.

 

Suomen Vuokranantajat ry

Suomen Vuokranantajat

osasto B7

puh. 09 1667 6421
toimisto@vuokranantajat.fi

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien järjestö. Edistämme vuokranantajien asiaa ja tarjoamme Suomen parasta asiantuntijatietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta. Teemme vuokranantajien ja asuntosijoittajien toiminnasta kannattavampaa ja helpompaa.

 

Taaleri Oyj

Taaleri

osasto B1

puh. 046 714 7100
info@taaleri.com

Taaleri on Helsingin pörssiin listattu kasvava suomalainen varainhoitoa ja rahoitusta tarjoava finanssiryhmä. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Taalerin palvelut on suunnattu institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Intohimomme on edistää suomalaista omistajuutta, sillä meidän mielestämme omistajuus kuuluu kaikille. Voit omistaa avullamme, voit omistaa kanssamme ja voit omistaa meitä.

 

Taloushallintoliitto

Taloushallintoliitto

www.taloushallintoliitto.fi

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaanoin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat 140 000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

  

Taloustaito-lehti

Taloustaito

osasto B16

puh. 09 618 871
www.taloustaito.fi

Taloustaito on Veronmaksajain Keskusliiton julkaisema verotukseen ja talousasioihin keskittyvä lehti. Taloustaito tarjoaa lukijoilleen kuukausittain monipuolisen tietopaketin kodin ja perheen raha-asioista: veroista, sijoittamisesta, säästämisestä ja kuluttamisesta. Veronmaksajain Keskusliiton jäsen saa Taloustaidon jäsenetuna.

 

Tavex Oy

Tavex

osasto B4

puh. 09 68 149 149
tavex@tavex.fi

Sijoituskulta ja hopea ostava/myyvä yhtiö. Käteisvaluutakauppaa jo vuodesta 1996.


United Bankers Oyj

United Bankers

osasto A1

puh. 09 2538 0320
sijoita@unitedbankers.fi
unitedbankers.fi

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. Yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito, arvopaperinvälitys, investointipankkitoiminta ja rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee yli sata henkilöä. Yhtiö on ollut listattuna FirstNorth Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Tutustu tarkemmin UnitedBankers Oyj:hin osoitteessa unitedbankers.fi.

 

UPM Metsä

UPM

osasto A21

0204 16 121
www.upmmetsa.fi
www.upmyhteismetsa.fi

UPM Metsä vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla.

Metsäasiointi sujuu vaivattomasti myös muualla kuin metsäsi sijaintipaikkakunnalla. UPM Pääkaupunkiseudun metsäpalvelutoimistolla Helsingissä olemme apunasi kaikissa metsää koskevissa asioissa. Autamme sinua omistamaan metsää tuottavasti omien tavoitteidesi mukaan. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme messuille!

Metsäpalvelutoimistomme sijaitsee päärautatieaseman lähellä osoitteessa Alvar Aallon katu 1, Helsinki. Olemme tavattavissa ma - pe klo 9 - 15 ja muina aikoina sovittaessa.
UPM Yhteismetsä on nykyaikainen ja huoleton tapa nauttia metsän tuotosta. Metsänomistaja voi liittää yhteismetsään oman metsäkiinteistönsä alueen, jota vastaan hän saa liitettävän alueen arvoa vastaavan määrän yhteismetsäosuuksia. Yhteismetsä hoitaa metsiä osakkaiden puolesta ja jakaa saamaansa tuloa säännöllisesti osakkailleen osuuksien suhteessa. Yhteismetsä tarjoaa monelle ratkaisun myös sukupolvenvaihdokseen, koska yhteismetsänosuuksia on helppo luovuttaa tai jakaa perintönä tasapuolisesti metsiä pirstomatta. Lisätietoja www.upmyhteismetsä.fi

 

Wallstreet

Wallstreet

osasto A13

puh. 010 523 2200
asiakaspalvelu@wallstreet.fi
www.wallstreet.fi

Wallstreet on vuonna 2006 perustettu suomalainen, kansainvälisesti toimiva ja toimialarajoja rikkova konserni, joka tarjoaa asiakkailleen yli 70 asiantuntijanvoimin varallisuuden kasvattamiseen ja yritysten kehittämiseen ja rahoittamiseen liittyviä palveluita. Konserniin kuuluu myös Eera-yhtiöt (www.eera.fi), joiden palvelualueita ovat kasvua tukeva strategiatyö, uuden liiketoiminnan käytännön rakentaminen ja tehokkaan liiketoiminnan rakentaminen. Asiantuntijamme ovat olleet luomassa yrityksiä, joilla on innovatiivisia liikeideoita (esimerkiksi www.griffinrefineries.comwww.norsepower.fiwww.sisua.cl).

 

Verohallinto

Verohallinto

Verotulot ovat julkisen talouden merkittävin tulonlähde. Niillä ylläpidetään ja kehitetään yhteiskunnan palveluja. Verohallinnon tavoitteena on toteuttaa verotus oikean määräisenä ja oikeaan aikaan. Haluatko kuulla etukäteen tulevista verotuksen muutoksista tai etsitkö lisätietoja perintöverotuksesta? Tule kuuntelemaan tietoiskumme!

 

Veronmaksajain Keskusliitto

Veronmaksajat

osasto B20 

puh. 09 618 871
veronmaksajat@veronmaksajat.fi

Veronmaksajain Keskusliitto (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö. Liitto neuvoo suomalaisia kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa, ajaa kohtuullista verotusta sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verotuskysymyksissä.

 

Voima Gold Oy

Voima Gold

osasto A10

puh. 09 612 1917
info@voimagold.fi

Voima Gold Oy on suomalainen yritys, joka jalostaa, välittää ja säilyttää kultaa.
Yrityksen ylläpitämä kulta.fi on kullan markkinapaikka.

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.