There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Luennoitsijat - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Luennoitsijat

Kati Malinen

OTK, lakiasiainjohtaja Kati Malinen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä erilaisissa verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Malinen luennoi myös säännöllisesti Veronmaksajien koulutustilaisuuksissa sekä paikallisyhdistysten veroilloissa. Kouluttajana Malinen on erikoistunut ennakkoperintään liittyviin verokysymyksiin.

Päivi Kaari

OTK, johtava verojuristi Päivi Kaari on ollut Veronmaksajien palveluksessa vuodesta 2007. Tätä ennen hän on toiminut veroasiantuntijana KPMG Oy:ssä ja seitsemän vuotta verojuristina Veronmaksajissa. Kaari on aktiivinen kirjoittaja, kommentoija ja kouluttaja.

Juha Koponen

Johtava verojuristi Juha Koponen on kirjoittanut useita julkaisuja, muun muassa Yrittäjän verokäsikirjan, Osingonjakajan verokirjan ja Kuolinpesän osakkaan oppaan. Hän on myös ajankohtaisjulkaisu TaxFaxin päätoimittaja. Koponen on lisäksi mukana verotuksen oikaisulautakunnan työskentelyssä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.

Juha-Pekka Huovinen

OTK, verojuristi Juha-Pekka Huovinen tuli Veronmaksajien palvelukseen vuonna 1998. Hän on erikoistunut yritysverotukseen liittyviin kysymyksiin, erityisesti yritysjärjestelytilanteisiin ja varojenjakokysymyksiin hoitaessaan asiakkaiden toimeksiantoja. 

Tero Hämeenaho

OTK, verojuristi Tero Hämeenaho on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä erilaisissa verokysymyksissä vuodesta 2004 lähtien. Kouluttajana hän on erikoistunut lahja- ja perintöverotukseen sekä kuolinpesiin liittyviin verokysymyksiin.

Juha Salmikivi

OTK, verojuristi Juha Salmikivi on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut yksityishenkilöitä ja yrityksiä erilaisissa verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Kouluttajana hän on erikoistunut varallisuussuunnitteluun ja pk-yrityksiin liittyviin verokysymyksiin.

Miika Härkönen

OTK, verojuristi Miika Härkönen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä erilaisissa verokysymyksissä vuodesta 2020 lähtien.

Juuso Loikkanen

OTM HTM verojuristi Juuso Loikkanen neuvoo Veronmaksajien palveluksessa henkilöitä ja yrityksiä verokysymyksissä. Kouluttajana hän on erikoistunut lahja- ja perintöverotukseen sekä luovutusvoittoihin. Työn ohella hän valmistelee väitöskirjatutkimusta finanssioikeudesta.

Marjo Salin 

KTM, johtava asiantuntija Marjo Salin on työskennellyt Veronmaksajissa vuodesta 1998 alkaen. Hän neuvoo ja kouluttaa kirjanpito- ja veroasioissa. Salin on kirjoittanut Liikkeen- ja ammatinharjoittajan kirjanpitokirjan. Tämän lisäksi hän päivittää Liikkeen- ja ammatinharjoittajan verokirjaa sekä Asunto-osakeyhtiön kirjanpito- ja verokirjaa. Salin on aktiivinen kirjoittaja ja suosittu kouluttaja.

 

Omien asiantuntijoiden lisäksi Veronmaksajat kutsuu luennoitsijoiksi oman alansa parhaita asiantuntijoita. Löydät heidän esittelynsä kurssiohjelmien yhteydestä.

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.