There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Edunvalvonta - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Edunvalvonta

Veronmaksajain Keskusliitto ry (Veronmaksajat) on kotitalouksien, yritysten ja yhteisöjen riippumaton järjestö, jolla on 229 000 jäsentä. Jäseninä on tavallisia palkansaajia, yrittäjiä ja eläkeläisiä. Liiton toiminta perustuu jäsenmaksuihin.

Veronmaksajain Keskusliitto toimii veroa maksavien kansalaisten puolestapuhujana ja edunvalvojana.Veronmaksajain Keskusliitto toimii veroa maksavien kansalaisten puolestapuhujana ja edunvalvojana. Veronmaksajat ajaa kohtuullista verotusta, neuvoo veroasioissa sekä puolustaa kansalaisten oikeusturvaa verotuskysymyksissä.

Edunvalvontaa liitto harjoittaa osallistumalla aktiivisesti verokeskusteluun ja tekemällä omia ehdotuksia verotuksen ja verotusjärjestelmän kehittämiseksi.

Veronmaksajat myös tuottaa asiantuntevaa taustatietoa päättäjille, tiedotusvälineille ja suurelle yleisölle. Lisäksi järjestö opastaa kaikkia kansalaisia verotuksen arjessa mm. veroilmoitusten jättöaikana.

Keskeinen osa liiton edunvalvontaa on kansalaisten oikeusturvasta huolehtiminen. Tavoitteena on, että verot määrätään oikein ja että veroa maksava kansalainen pystyy ajamaan omassa asiassaan etuaan tehokkaasti.

Tutustu liiton kannanottoihin
Tutustu liiton tekemiin selvityksiin

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.