There is a license error on this site:
This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Kauppakamarin jäsenedut - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Kauppakamari / Helsingin Kamari Oy  

Helsingin seudun kauppakamari julkaisee sekä sähköisiä että painettuja tuotteita työelämän tarpeisiin. Laajan kirjatuotannon lisäksi Kauppakamari julkaisee teoksia verkossa. Kauppakamari järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Voit osallistua kaikkiin koulutuksiin joko tulemalla paikan päälle tai verkkostriimin avulla. Yritysten avainhenkilöiden osaamista tuetaan uudistuneessa Kauppakamarin johtajaklubissa.

Veronmaksajien jäsenenä saat tuotteemme 20 prosenttia normaalihintaa edullisemmin, poikkeuksena valmennuskokonaisuudet ja matkaseminaarit, jotka Veronmaksajien jäsenet saavat kauppakamarin jäsenetuhinnalla.

Tutustu kaikkiin koulutusmuotoihin osoitteessa kauppakamarikoulutus.fi

Ammattikirjasto.fi

Lue Kauppakamarin julkaisemia kirjoja tietokoneella, tabletilla tai kännykällä osoitteessa ammattikirjasto.fi. Valittavanasi on kuusi kokoelmaa; Johtaminen, Juridiikka, Myynti, markkinointi ja viestintä, TalousTyösuhde ja Ulkomaankauppa. Kokoelmia täydennetään uusilla kirjoilla sitä mukaa, kun niitä ilmestyy.

Miksi sähköinen ammattikirjasto?

 • Ammattikirjasto on aina mukanasi, kotona ja työpaikalla.
 • Tieto on helppo löytää isostakin määrästä kirjoja.
 • Tekstilainaukset ja -viittaukset onnistuvat helposti.
 • Voit olla varma, että käytössäsi on aina kirjan uusin painos.
 • Kokoelmia päivitetään uutuuskirjoilla.
 • Palvelun laajuus ja sisällöt mukautuvat tarpeesi mukaan.
 • Sujuva yhteiskäyttö KauppakamariTiedon kanssa

Kauppakamaritieto.fi

Kauppakamaritieto.fi on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten, sekä yritysjohdon että yrittäjien verkossa toimiva palvelu.

Talous ja verotus

Talousaiheisia tuotteita ovat

 • kirjanpitotyön keskeisimpiä asioita käsittelevä Kirjanpito
 • kattavasti tietoa arvonlisäverotuksesta sisältävä Alv
 • yritystoiminnan verotusta koskevia kysymyksiä käsittelevä Vero
 • yritystoiminnan keskeisimmät verosäädökset sisältävä Yrityksen verolait 
 • pakettina yllä mainitut teokset Talous & vero
 • yhdistyksen toimintavuoden taloussuunnittelua ja tilinpäätöstä käsittelevä Yhdistyksen talous

Juridiikka-aiheisia tuotteita ovat

Ulkomaankauppa

Tuotepaketti sisältää keskeiset vientiin ja tuontiin liittyvät asiat. Kokonaisuus koostuu kolmesta teoksesta: Kuljetus, huolinta ja tullaus, Perustieto ja asiakirjat sekä Viennin maantieto.

Työsuhde, palkka ja HR

Aihealueen tuotteita ovat

Palkanlaskenta sisältää kokonaisuudet mm. palkanmaksusta, ulkomaantyöstä, ylityökorvauksista ja sairauspoissaoloista. Työsuhdeasioihin on koottu palkkahallinnon osalta tarpeellista tietoa työsuhteen eri tilanteista. Työpaikan lait sisältää työpaikalla lain, asetuksen tai päätöksen mukaan nähtävänä pidettävän lainsäädännön sekä useita muita työsuhteisiin ja työympäristöön liittyviä säädöksiä. Työsuhteen malliasiakirjat sisältää lähes 40 malliasiakirjaa sekä suomeksi että englanniksi.

Tiedon työntövoimaa

Kauppakamaritieto-teokset ovat selkeitä ja käytännönläheisiä. Tieto on koottu käyttäjäystävälliseen muotoon sisältäen runsaasti käytännön esimerkkejä. Teos on aina ajan tasalla ja asiamuutoksista tiedotetaan tilaajille uutiskirjeellä 2–4 kertaa vuodessa.

Kirjoittajat ja päivityksistä vastaavat ovat alansa huippuasiantuntijoita.

Tilaa maksuton koekäyttötunnus tästä!

Voit hankkia myös KauppakamariTiedon yrityslisenssin, jolloin verkkosisältö on käytössä useammalla henkilöllä. Lisätiedot ja tilaukset: kustannustoiminta@helsinki.chamber.fi tai puh. (09) 2286 0360.

Kauppakamaritiedon tuotteet tilataan kestotilauksena.

Kauppakamarin kirjat –20%

Kauppakamari julkaisee käytännönläheisiä kirjoja muun muassa talous- ja henkilöstöhallinnon aiheista. Veronmaksajien jäsenet saavat myös Kauppakamarin julkaisemista kirjoista 20 prosentin alennuksen (lasketaan normaalihinnasta).

Kauppakamarin koulutukset ja klubit –20%

Helsingin seudun kauppakamari on Suomen monipuolisin ajankohtais- ja täydennyskouluttaja. Järjestämme vuosittain noin 250 koulutusta, joiden aihealueita ovat mm. talous ja verotus, johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja palkkahallinto, myynti, markkinointi ja viestintä, julkiset palvelut sekä juridiikka. Tutustu koulutuksiimme ja tule mukaan. Kauttamme saat myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.

Vuoden 2019 asiakaspalautteemme keskiarvo on 4,4/5. Myös nettosuositteluindeksi NPS on erinomainen (75). 

KoulutusOnline.fi

KoulutusOnline.fi sisältää lyhyitä ja ajankohtaisia koulutusvideoita työsuhdeasioista, taloudesta, johtamisesta, myynnistä, viestinnästä, juridiikasta sekä työelämä- ja digitaidoista. Kouluttajina kauppakamarin asiantuntijat ja osaava asiantuntijaverkostomme eri aloilta. Katso niin paljon kuin haluat ja missä haluat! Kaikki kurssit ja sisällöt käytössäsi alkaen 75 e/kk. Kokeile 2 viikkoa maksutta. Kysy myös tarjousta useammalle käyttäjälle myynti@helsinki.chamber.fi

Kauppakamarin Johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. 10 fasilitoidun klubitapaamisen ja neljän yritysvierailun aikana opit uutta tunnetuilta asiantuntijoilta johtamisen trendeistä, keskustelet ajankohtaisista aiheista ja jaat kokemuksiasi. Valitse itsellesi sopivat klubitapaamiset tai osallistu kaikkiin – paikan päällä tai verkossa.

Lisätiedot ja tilaukset

Helsingin Kamari Oy, puh. 09 2286 0360 tai kauppakamarikauppa.fi. Mainitse tilatessasi Veronmaksajien jäsenyydestä, niin saat tuotteet jäsenetuhintaan. 

Päivitetty 29.12.2020

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.