There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Mandatum - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Mandatum

Hyödynnä sijoittamisen edut Veronmaksajien jäsenenä!

Veronmaksajien jäsenenä saat etuja Mandatumin sijoittamisen palveluista sekä Saxo Bankin Trader-kaupankäyntipalvelusta. Edut koskevat Trader-kaupankäyntipalvelua, Trader-osakesäästötiliä ja digitaalista varainhoitoa. Kaikki edut koskevat myös jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä ja ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. 

Mandatum Life Trader -logo, Saxo Bankin sidonnaisasiamies 

Trader-kaupankäyntipalvelu

Jos haluat sijoittaa itse, voit käydä kauppaa osakkeilla ja muilla instrumenteilla maailmanlaajuisesti Trader-kaupankäyntipalvelussa. Traderin valikoimassa on yli 40 000 sijoituskohdetta 37 eri markkinalla. Osakkeiden, rahastojen ja EFT-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit. Trader-kaupankäyntipalveluun on mahdollista avata myös osakesäästötili.

Veronmaksajien jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa. Veronmaksajien jäsenille välityspalkkio on 0,04 % (minimi 6 euroa) Helsingissä ja seitsemässä muussa pörssissä listatuille osakkeille ja ETF:lle sekä 0,07 % (minimi 8 euroa) parinkymmenen muun pörssin osakkeille. Saman alennetun hinnoittelun piiriin kuuluu Trader-arvo-osuustilin lisäksi myös Trader-osakesäästötili. Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa.

Tilin avaaminen on ilmaista, ja vain kaupankäynti maksaa. Uudet asiakkaat käyvät kauppaa ensimmäisen kuukauden parhaassa hintaluokassa (esim. Helsinki 0,03 %, min. 3 euroa).

Digitaalinen varainhoito

Digitaalinen varainhoito on palvelu, jossa vaurastumisesi vauhdittajana ovat kanssasijoittamismallimme mukaiset allokaatiokorit, sijoitusasiantuntijapalvelut, asiakkaillemme räätälöidyt digitaaliset tapahtumat ja sisällöt – kaikki mobiilisti. Palvelun kautta pääset sijoittamaan kohteisiin, jotka eivät olisi muuten tavallisen sijoittajan saatavilla. Digitaaliseen varainhoitoon saat Veronmaksajien jäsenenä starttibonuksen, joka on 1% 50 000 euroon asti.

Hyödynnä edut 

Tutustu etuihin osoitteessa mandatumlife.fi/veronmaksajat. Voit myös olla yhteydessä Mandatum Lifen asiakaspalveluun, joka palvelee maanantaista perjantaihin klo 9–17 numerossa 0200 31100.

Päivitetty 26.11.2021

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.