TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Toimeksianto

Veronmaksajien asiantuntijat hoitavat maksullisia toimeksiantoja.Kun haluat teettää Veronmaksajien verojuristilla verotukseen liittyvän toimeksiannon, ole hyvä ja klikkaa alla olevaa linkkiä ja kirjoita lomakkeelle yhteystietosi ja lyhyt kuvaus asiasta, jossa toivot verojuristiemme apua. Yhteystietona paras on puhelinnumero. Kerro myös, milloin toivot verojuristimme soittavan. Vastaamme viikon kuluessa.

Otamme vastaan ensisijaisesti jäsenten verotukseen liittyviä toimeksiantoja, kuten verovalitusten, ennakkoratkaisuhakemusten ja vastaavien asiakirjojen laatimisia. Laadimme myös perintö- ja lahjaverosuunnitteluun liittyvät asiakirjat, kuten testamentit, lahjakirjat, avioehdot ja muut sopimukset. Emme hoida riita- tai rikosasioita.

Toimeksianto on maksullista palvelua. Hinta liiton jäsenille on 230 euroa tunti (sisältää alv:n). Valitettavasti emme voi ottaa vastaan kaikkia tarjottuja toimeksiantoja.

Toimeksiantoa koskeva yhteydenottopyyntö

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.