There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Veroillat - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Veroiltoja ympäri Suomea

Veronmaksajat järjestää maksuttomia veroiltoja ympäri Suomea.Veronmaksajat järjestää keväisin ja syksyisin veroiltoja kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomea.

Tilaisuuksissa Veronmaksajien lakimiehet ja yhteistyökumppaneiden asiantuntijat jakavat ajankohtaista verotietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä. Veroiltojen aiheita ovat mm. kotitalousvähennys, perintö- ja lahjaverotus, sijoitusten verotus sekä veroilmoitus.

Veroneuvontaillat ovat maksuttomia ja niihin on vapaa pääsy kaikilla kiinnostuneilla. Veroiltojen ajankohdista löydät tietoa Veronmaksajien verkkosivuilta ja Taloustaidosta. Lisäksi tilaisuuksista ilmoitetaan paikallisessa sanomalehdessä.

Osa Veronmaksajien järjestämistä veroneuvontailloista on suunnattu yrittäjille. Yritysveroiltojen aiheita ovat mm. osakeyhtiölaki, sukupolvenvaihdoksen verokysymykset sekä pienyrittäjän osinkoverotus. Tulevat veroillat

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.