There is a license error on this site:
This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Tietolähteet ja tietojen siirtäminen - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Tietolähteet ja tietojen siirtäminen

Mistä saamme henkilötietosi?

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti sinulta, kun liityt jäseneksi, ostat tai käytät palveluitamme tai lataat materiaaleja verkkosivuiltamme.

Jos edustat yritysjäsentä tai yritysasiakasta, keräämme tietosi ensisijaisesti sinulta, kun liität yrityksesi jäseneksi, ostat tai käytät palveluitamme tai lataat materiaaleja verkkosivuiltamme yrityksesi lukuun. Voimme saada tietosi myös edustamaltasi yritysjäseneltä tai yritysasiakkaalta.

Voimme päivittää jäsenten ja asiakkaiden tietoja osoite-, päivitys- tai muita vastaavia palveluita tarjoavilta rekisterinpitäjiltä kuten esimerkiksi Suomen Postin osoitetietojärjestelmä. Yritysjäsenten ja -asiakkaiden tietoja voidaan päivittää yritysten verkkosivuilta, julkisista yritysrekistereistä kuten YTJ ja kaupallisilta toimijoilta, jotka tarjoavat tietoa yrityksistä ja yhteisöistä ja niiden edustajista.

Yhteistyökumppaneiden ja muiden liiton toiminnan tarkoitukseen liittyvien sidosryhmien edustajien tietoja kerätään ja tallennetaan verkkosivuilta ja muista julkisista lähteistä.

Jäsenhankintaa ja markkinointia varten hankimme tietoja kaupallisilta toimijoilta kertaluontoista käyttöä varten. Tällaisia kaupallisia lähteitä ovat esimerkiksi väestötietojärjestelmä, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ja DNB/ Bisnode Marketing.

Kenelle luovutamme henkilötietojasi?

Luovutamme henkilötietojasi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Luovutamme henkilötietoja toimeksiantojen toteuttamisen niin edellyttäessä viranomaisille ja tuomioistuimille.

Olemme ulkoistaneet henkilötietojen käsittelyä seuraaville palveluntarjoajille, jotka käsittelevät henkilötietojasi meidän lukuumme

  • IT-järjestelmätoimittajille
  • Viestintäpalveluiden toimittajille
  • Markkinointityökalujen tarjoajille
  • Puhelinmyyntityötä tekeville kumppaneille

Veronmaksajien yhteistyökumppanit tarjoavat liiton jäsenille etuja omista tuotteistaan ja palveluistaan. Tällainen yhteistyökumppani voi rajatusti käsitellä jäsenrekisterimme tietoja sen todentamiseksi, onko henkilö oikeutettu Veronmaksajien jäsenetuna saamaan tarjoukseen tai alennukseen.

Siirrämmekö henkilötietojasi kolmanteen maahan?

Tietojasi voidaan käsitellä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella silloin, kun palveluntarjoajallamme on toimintaa myös näiden alueiden ulkopuolella. Näissä tapauksissa huolehdimme asianmukaisista suojatoimista rekisteröityjen oikeuksien ja vapauksien varmistamiseksi sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Päivitetty 14.6.2022

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.