There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Veroasiantuntijat - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Veroasiantuntijat

Veroneuvontaa jäsenille arkisin klo 9 - 14 numerosta 03010 5510 (pvm/mpm). Veroneuvonta muille kuin jäsenille numerosta 0600 1 7100 (2 e/min + pvm/mpm). 

Lakiasiainjohtaja Kati Malinen

Kati Malinen

Lakiasiainjohtaja Kati Malinen vastaa liiton neuvontapalveluista, koulutustoiminnasta, julkaisutoiminnasta, paikallisyhdistystoiminnasta sekä edunvalvonnan juridisesta puolesta. Malinen on mukana verotuksen oikaisulautakunnan työssä ja toimii Suomen Kiinteistöliiton verotoimikunnan puheenjohtajana. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti.

 

 

Johtava verojuristi Juha Koponen

Juha KoponenJohtava verojuristi Juha Koponen neuvoo ja kouluttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä veroasioissa sekä hoitaa asiakkaiden toimeksiantoja. Koposen erityisalueina ovat perhevarallisuuden ja kuolinpesien verosuunnitteluun liittyvät kysymykset sekä yritysten sukupolvenvaihdokset.

Koponen on kirjoittanut useita julkaisuja, muun muassa Yrittäjän verokäsikirjan, Osingonjakajan verokirjan ja Kuolinpesän osakkaan oppaan. Hän on myös ajankohtaisjulkaisu TaxFaxin päätoimittaja. Koponen on myös mukana verotuksen oikaisulautakunnan työskentelyssä. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.

Johtava verojuristi Päivi Kaari

Päivi Kaari

Päivi Kaari työskentelee Veronmaksajissa johtavana verojuristina.

 

 

 

  

Verojuristi Merja-Liisa Huolman-Lakari

Merja-Liisa Huolman-LakariVerojuristi Merja-Liisa Huolman-Lakarin tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin, koulutus sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Hän on myös Verouutiset-julkaisun toimittaja. Huolman-Lakari on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari.
 

 

Verojuristi Juha-Pekka Huovinen

Verojuristi Juha-Pekka Huovinen neuvoo ja kouluttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä veroasioissa sekä hoitaa asiakkaiden toimeksiantoja.  Huovisen erikoistumisalueena ovat yritysverotukseen liittyvät kysymykset, erityisesti yritysjärjestelytilanteet ja varojenjakokysymykset. Huovinen on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.
    

 

Verojuristi Tero Hämeenaho

Tero HämeenahoVerojuristi Tero Hämeenahon tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin, koulutus sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Hämeenaho on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.

 

 

Verojuristi Miika Härkönen

Verojuristi Miika Härkösen tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvonta ja koulutus veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Hän on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri. 

 

 

 

Verojuristi Maisa Katisko

Maisa KatiskoVerojuristi Maisa Katiskon tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti veroilloissa. Hän on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri.

 

 

 

Verojuristi Tuomo Lindholm

Tuomo LindholmVerojuristi Tuomo Lindholmin tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Lindholm on kirjoittanut Lahjaverokirjan sekä Perintöverokirjan. Hän on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.
   

 

Verojuristi Juuso Loikkanen

Juuso LoikkanenVerojuristi Juuso Loikkasen tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Loikkanen on koulutukseltaan oikeustieteen ja hallintotieteiden maisteri. 

 


Verojuristi Harri Rajala

Harri RajalaVerojuristi Harri Rajalan tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Hän on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. 
 
 

 

Verojuristi Georg Rosbäck

Georg RosbäckVerojuristi Georg Rosbäckin työtehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvonta veroasioissa, asiantuntija-artikkeleiden kirjoittaminen, esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa, koulutus sekä toimeksiantojen hoitaminen. Rosbäck on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.

 
 

 

Verojuristi Juha Salmikivi

Juha SalmikiviVerojuristi Juha Salmikiven tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Salmikivi on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.
 
 
 

 

Verojuristi Hanna Ojanen

Hanna SilanderVerojuristi Hanna Ojasen tehtäviin kuuluu yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa. Ojanen on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri.
 

Hanna on tällä hetkellä toimesta vapaalla
 
 
 

 

Verojuristi Johnny Örnberg

Johnny ÖrnbergVerojuristi Johnny Örnbergin tehtäviin kuuluvat yksityishenkilöiden ja yritysten neuvominen veroasioissa, asiakkaiden toimeksiantojen hoitaminen, artikkeleiden kirjoittaminen liiton julkaisuihin sekä esitelmöinti paikallisyhdistysten veroilloissa. Örnberg on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. Johnny Örnberg ger rådgivning även på svenska.

 

  

Johtava asiantuntija Marjo Salin

Marjo SalinJohtava asiantuntija Marjo Salin neuvoo ja kouluttaa yrityksiä ja yhdistyksiä kirjanpito- ja veroasioissa. Lisäksi hän kirjoittaa artikkeleita liiton julkaisuihin. Salin on kirjoittanut myös useita kirjoja esimerkiksi liikkeen- ja ammatinharjoittajan kirjanpitokirjan. Salin on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

 

 

 

 

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.