There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Viestintä - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Viestintä

Viestintäjohtaja Antti Oksanen

Antti OksanenAntti Oksanen vastaa Veronmaksajien viestinnästä. Hän toimii myös liiton jäsenmedian Taloustaidon päätoimittajana. Oksanen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri.

Oksasen puhelinnumero on (09) 6188 7301 ja hänen sähköpostiosoitteensa on muotoa etunimi.sukunimi veronmaksajat.fi (laita sukunimen jälkeen @-merkki).

 

 

Kehityspäällikkö Jouni Junkkaala

Jouni Junkkaala on Veronmaksajien digitaalisten palvelujen kehityspäällikkö. Hän vastaaa Veronmaksajien verkkosivuista ja muista digitaalisista palveluista.

Junkkaalan puhelinnumero on (09) 6188 7205 ja hänen sähköpostiosoitteensa on muotoa etunimi.sukunimi veronmaksajat.fi (laita sukunimen jälkeen @-merkki). 

  

 

Media-asiantuntija Aniina Vänskä

Aniina Vänskä toimii Veronmaksajissa media-asiantuntijana. Hän vastaa järjestön mediasisältöjen kehittämisestä ja hallinnasta sekä Taloustaidon ilmoitusmarkkinoinnista.

Vänskän puhelinnumero on (09) 6188 7217 ja hänen sähköpostiosoitteensa on muotoa etunimi.sukunimi veronmaksajat.fi (laita sukunimen jälkeen @-merkki). 

 

 

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.