There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Miksi kannattaa kirjautua jäsenpalveluun? - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Miksi kannattaa kirjautua jäsenpalveluun?

Katso myös: Usein kysyttäjä kysymyksiä verkkopalvelusta

Veronmaksajain Keskusliiton jäsenet sekä Taloustaito-lehden ja TaxFax-tiedotteen tilaajat pääsevät kirjautumalla verkkopalvelun lisäosioihin.

Rekisteröitymislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta käytetään vain kirjautumisessa sekä Veronmaksajien asiakasviestintään ja liiton palveluista ja tuotteista kertomiseen. Sähköpostiosoitteita ei luovuteta eteenpäin. 

Liity jäseneksi

Veronmaksajien henkilöjäsenet

Veronmaksajien henkilöjäsenet näkevät Omat tiedot -osiossa liiton jäsenrekisterissä olevat yhteystietonsa ja voivat ilmoittaa tietoja koskevista muutoksista.

Henkilöjäsenet pääsevät lukemaan henkilöverotusta koskevia lisämateriaaleja, kuten verojuristivastauksia ja Taloustaito-lehden veroartikkeleita. He voivat myös lukea Taloustaidon näköislehteä ja Taloustaito Bonusta.

Verkkokaupassa henkilöjäsenet voivat ostaa tuotteita jäsenhinnalla.

Veronmaksajien yritysjäsenet

Veronmaksajien yritysjäsenet näkevät Omat tiedot -osiossa liiton jäsenrekisterissä olevat yhteystietonsa ja voivat ilmoittaa tietoja koskevista muutoksista.

Yritysjäsenet pääsevät lukemaan henkilöverotusta koskevia lisämateriaaleja. He pääsevät myös yritysverotusta käsitteleviin lisämateriaaleihin, kuten yritysverotusta koskeviin verojuristivastauksiin ja yrityksen verotietopakettiin.

Yritysjäsenet voivat myös lukea Taloustaidon näköislehteä ja Taloustaito Bonusta.

Verkkokaupassa yritysjäsenet voivat ostaa tuotteita jäsenhinnalla.

Taloustaito-lehden tilaajat

Taloustaito-lehden tilaajat, jotka eivät ole liiton jäseniä, voivat lukea Taloustaidon näköislehteä ja Taloustaito Bonusta.

TaxFaxin tilaajat

TaxFax-tiedotteen tilaajien käytössä on taxfax.fi -palvelu. Palvelu sisältää julkaistut tiedotteet vuodesta 2006 lähtien, ja siellä voi hakea TaxFaxeja asiasanojen tai päivämäärien perusteella.

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.