There is a license error on this site:
License has expired, This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Kysy verojuristilta -lomake - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Kysy verojuristilta

Verojuristille lähetetyistä kysymyksistä valitaan viikoittain kolme vastattavaksi Verojuristi vastaa -osiossa. Kesällä julkaisemme kaksi vastausta viikossa.

Uusimmat verojuristivastaukset julkaistaan torstaiaamuna, ja ne ovat kaikkien kiinnostuneiden luettavissa. Vastauksia julkaistaan myös kerran kuukaudessa Taloustaito-lehdessä.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin verojuristille lähetettyihin kysymyksiin. Emme myöskään vastaa kysymyksiin henkilökohtaisesti sähköpostilla. Jos kysymykseesi ei ole julkaistu vastausta parin viikon sisällä, sitä ei ole valittu vastattavien joukkoon. Loma-aikaan vastausaika saattaa venyä.

Verkon verojuristipalsta on lisäpalvelu. Varsinainen veroneuvonta tapahtuu puhelimitse. Veronmaksajien jäsenille tarkoitettu puhelinneuvonta päivystää arkisin klo 914 numerossa 03010 5510.

Veroneuvonta palvelee myös kesällä. Heinäkuussa neuvonta-aika on arkisin klo 9–12.

Veroneuvonta on jäsenille maksutonta. Puhelusta maksat vain oman liittymäsi mukaisen normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Jos et ole Veronmaksajien jäsen, saat veroneuvontaa numerosta 0600 1 7100 (2,04 e/min + pvm). 

Lähetä kysymys

Oletko Veronmaksajien jäsen? Jäsenten kysymyksillä etusija:*

Tämän lomakkeen keräämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan verojuristikysymyksen lähettämiseksi Veronmaksajain Keskusliitolle.

Verojuristilomakkeella annettuja tietoja ei tallenneta, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta millekään muulle taholle.

Verojuristikysymykset poistetaan joko kysymyksen lukemisen tai vastaamisen jälkeen.

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.