There is a license error on this site:
This site has not been activated, go to the administrative user interface to activate this site (https://veroprod-renewal.azurewebsites.net/)
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Lahjakortti - Veronmaksajain Keskusliitto ry

TÄMÄ SIVUSTO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ. Siirry Veronmaksajien verkkosivuille »

Lahjakortti

 

Lahjoita puolenpitoa, lahjoita jäsenyys Veronmaksajissa!


Arvosta läheistäsi lahjoittamalla hänelle Veronmaksajien jäsenyys ja samalla Veronmaksajien monipuoliset jäsenedut: veroneuvontaa puhelumaksun hinnalla, Taloustaito-lehti 12 kertaa vuodessa, käyttöoikeus netin jäsenosioihin jne.

Oheisella lomakkeella voit tilata lahjakortin, jolla voit lahjoittaa läheisellesi kahden (2) kalenterivuoden jäsenyyden Veronmaksajissa. Lahjakortin hinta on 62 euroa.

Lähetämme lahjakortin ja laskun sinulle parin viikon kuluessa. Huomaathan, että lahjakortti on henkilökohtainen ja saajan on vahvistettava jäsenyytensä Veronmaksajissa. Toimintaohjeet tulevat lahjakortin mukana.

Jäsenyyden ehdot ja henkilötietojen käyttö

Tilaa lahjakortti

Lahjakortin tilauksen tiedot tallennetaan Veronmaksajien asiakasrekisteriin. Tietoja voidaan käyttää asiakasviestintään ja markkinointiin.

Lahjakortin tilaaja voi muuttaa ja korjata tietojaan ottamalla yhteyttä jäsenpalveluun puh. 03010 5511 (pvm/mpm). Jäsen voi lisäksi muuttaa ja korjata osaa yhteys- ja markkinointitiedoistaan kirjautumalla Veronmaksajien verkkopalvelun Omat tiedot -palveluun.

Tietosuojaseloste Veronmaksajain Keskusliitto / Verotieto Oy:n henkilötietojen käsittelystä

Tulosta

Oikeasti hyödyllistä tietoa arjen talousasioista

Tilaa tästä Veronmaksajien ilmainen uutiskirje.
Voit peruuttaa sen koska tahansa.